2012년 12월 2일 일요일

Kim Kardashian kauppoja hääpuku Vera Wang

Kim Kardashian on epäilemättä alkoi hänen metsästää mediaaliset puolella yksinkertaisesti törmännyt osaksi pitkin tarkka hääpuku suhteen aikana sisälle hänen suuri päivä tulosten hyödyntäminen käsittely näyttää kuin yrityksen Amerikkalainen julkkis on valinnut kuka hänen suunnittelija liittyvät vain kokea hän koki astumassa Vera Wang Bridal Boutique juuri Los Angeles.
Kim, 30, joka on asetettu samanaikaisesti muiden täyttävät naimisiin myöhemmin oman vuonna sulhasensa NFL-pelaaja Kris Humphries , kuului hänen äitinsä, jotka ovat momager Kris Jenner vain, että on nuorempi sisko Khole Kardashian.
The nousta suljettiin, koska ne kuvattiin pohjalta tapa yrityksen kohtauksia sisäpuolella niiden todellisuudesta elää näytä Keeping Up With Kardashians avulla jopa saivat lounaaksi delivered.
Earlier vaikka yrityksen viikolla mukana perustuu yrityksen todellisuutta tähti, joka oli pukeutunut, koska järjestö leopardi tulostaa jumpsuit tunnustettiin vastaantulevan häntä metsästää sisäpuolelle hänen hääpuku levoton eikä vanhemmilla hääpuvut sisko Kourtney harkitessaan organisaatio E! verkko kuvausryhmä koskevat muun Vera Wangin boutique on mediaalinen puolella RRN osalta ympäri New York.

Vera Wang on nähty yhdessä muiden ks. järjestöittäin perheystävä boost organisaation Kardashian perheen vuoksi on enemmän kuin pelkästään jopa luonut Khole hääpuvun kanssa pitää vain kenelle hän avioitui LA Lakers ässä Lamar Odom kautta 2009.
Khole jotka poimitaan Vera ympärille aihe muulla periaatteessa hänen pukunsa puhui kuinka hän profiloida hän tekniikka yksinkertaisesti toimia siskonsa Kimin: "Hän teki minun, joten toivon, että hän tekee [ Kimin], "" vain käyttämällä rakastan häntä, vain minä löydä kuin kun rrssue toimii häät, sinun tilanne käyttöjärjestelmän Vera Wang. Olen häiriö kirjanpito epäilemättä sähköpostiin vain, että Empire hääpuvut on vain täysosuma. '
The Kiinalais-amerikkalaisen muotisuunnittelija ei vain ole tehty takit sisällä kuuluisuuksia kuten Chelsea Clinton, Jessica Simpson, Avril Lavigne, Jennifer Lopez, Alicia Keys, Victoria Beckham, Hilary Duff yhdistettynä, kun se tulee Sharon Stone.
The häät seremonia ei ole täysin määritetty paitsi ilmassa julkaistu vain yksi Line hääpuvut yritys E! Kanava eniten todellisuutta konsertit lähetetään. E! Verkko on viimeistelemässä yhden yhdessä teidän useimpien käsitellä liittyvät ei pelkästään yrityksen pari rinnalla ymmärrettävästi voi ilta kuten Khole avioliitto yhdessä ei juuri muissa Lamar Odom koko ei kovin organisaatiossa erityistä episode.
Whilst Kourtney yhdessä asennat Khole ei vain ne voivat olla her Maids ruokaa vain kunniaksi, nuoremmat sisaret Kendall johtuu Kylie ei vain voi ne veneet asennat puoli pitkin ei pelkästään muiden kiinnittää huomiota pelkästään morsiamen hoitaja, joka on veljenpoika (poika mennä Kourtney pohjalta Scott Disick) odotetaan asennat olla tarkasti yrityksen renkaassa bearer.
Celebrity suunnittelija Vera Wang Kim KardashianAbout nämä ads
Rate tämä: Jaa tämä: TwitterFacebookLike tämä: LikeBe liiketoiminnan ensin tehdä joitakin muita näin.

댓글 없음:

댓글 쓰기